Αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (7/7) στην Κουλούρα Ημαθίας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 15:45, όταν ένας 47χρονος διαπληκτίστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με δύο άνδρες που διαμένουν στην περιοχή.
Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με τον 47χρονο να φέρεται αρχικά να γρονθοκοπεί τον έναν από τους δύο άνδρες. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα έναν 32χρονο, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκε επίσης ένας 62χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου νοσηλεύεται.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο, περνώντας του χειροπέδες. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Επίδομα 3.000€ και στέγαση μέσω Airbnb ανακοίνωσε ο Δούκας
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια