Ιλλιγγιώδες ποσό ζητά ως διατροφή το μήνα ο Αλβάρο από την Ωνάση

Το ιλλιγγιώδες ποσό των 300.000 ευρώ ανά μήνα έχει ζητήσει ο Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο ως διατροφή από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση.

NewsRoom 13/03/2017 | 18:34

Σε λίγες ημέρες, το Δικαστήριο θα καταλήξει στο ποσό που δικαιούται ο Αλβάρο ως μηνιαία διατροφή από την Αθηνά, με την ίδια να εξακολουθεί να βασίζεται στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην της δικαιούται ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αλβάρο –σύμφωνα πάντα με το προγαμιαίο συμβόλαιο- μπορεί να λαμβάνει συνολικά κάτι περισσότερο από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος, όμως, φαίνεται να διαφωνεί και διεκδικεί μέσω του δικηγόρου του 300.000 ευρώ μηνιαίως. Μέχρι σήμερα, λαμβάνει 150.000 ευρώ το μήνα ως προσωρινή διατροφή, ενώ αναμένεται να διεκδικήσει και μέρος της περιουσίας της Αθηνάς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γνωστή κληρονόμος έχει απαιτήσει κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου του 2016 στις Βρυξέλλες, το «πάγωμα» των κοινών τραπεζικών τους λογαριασμών τους, κάτι το οποίο πέτυχε.