Newsroom

Newsroom

Ηλιούπολη – Πατέρας 19χρονης: «Είχα υποψιαστεί πράγματα αλλά έκανα το βλάκα»

Τις υποψίες που είχε για την κόρη του και τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Ντ. Β, που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος, περίγραψε στις Αρχές ο πατέρας της 19χρονης, που βίωσε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

5339440 2

Προτίμησε να κάνει τον… «βλάκα» αντί να βοηθήσει τη 19χρονη κόρη του ο κατηγορούμενος και ήδη προφυλακισμένος για βιασμό πατέρας της- σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Σπίγγου – στην κατάθεσή του . Ο πατέρας σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται φέρεται να κατηγορεί την 19χρονη κόρη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κι εκμετάλλευσης, ο οποίος σύμφωνα με την μαρτυρία της ίδιας την βίαζε από τα 11 της.

Κατά την απολογία του ο πατέρας της 19χρονης, που επίσης κρατείται προσωρινά, επιβεβαίωσε την κατάθεση της κόρης του αναφορικά με τον Ντ.Β, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο κατηγορούμενο που προφυλακίστηκε σήμερα για την υπόθεση της κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη

 
Ο κατηγορούμενος πατέρας που προφυλακίστηκε πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται πως συνέβαλε με τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς στο να συγκεντρωθούν πρόσθετες ενδείξεις σε βάρος του 32χρονου, στον οποίο έχουν αποδοθεί οι κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, μου είπε ότι ήταν του Ντ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ταξί δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω».

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος περιγράφει πως η κόρη του δεν του γνώρισε το Ντ. και έτσι «ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε».

 
Στην απολογία του περιγράφει τον 32χρονο συγκατηγορούμενό του ως έναν «πονηρό» τύπο. «Το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει» περιέγραψε. Μάλιστα, επεσήμανε πως έψαξε και μέσα στα πράγματα της 19χρονης.

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω…» είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του σημειώνοντας πως η κόρη του δεν του γνώρισε τον σύντροφο της με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον γιο του να αναζητήσει το τηλέφωνο του ψάχνοντας το κινητό της αδελφής του.

«Ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α» θα πει και θα προσθέσει: «Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ταξί που τη μετέφεραν».

«Έκανα τον βλάκα»

Όπως υποστήριξε μάλιστα βρήκε στα πράγματα της κόρης του και ναρκωτικές ουσίες αλλά αρκέστηκε στο να αφήσει τα πράγματα ως έχουν:

«Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαίνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

«Μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του»

Στην σοκαριστική κατάθεση της η 19χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν πως ο τότε σύντροφος της την εξέδιδε σε φίλους του. «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. (σ.σ. κατηγορούμενος αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» ανέφερε το νεαρό κορίτσι η μαρτυρία του οποίου άνοιξε τη μεγάλη έρευνα των αρχών που διερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος trafficking. 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…