Ηλιούπολη: Καταγγελίες και για άλλα θύματα του αστυνομικού

«Η Εισαγγελία, επιμένει να μη δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου αστυνομικού»

5339467 1

Σε περισσότερες από μία υποθέσεις ίδιας ή παρόμοιας φύσης, φέρεται να είχε εμπλακεί και στο παρελθόν ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

«Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και άλλα θύματα του αστυνομικού», λέει στο Documento η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, ενώ προσθέτει ότι θα καταθέσει ό,τι έχει στη διάθεσή της, στον ανακριτή.

Η δικηγόρος, έκανε λόγο επίσης και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που δεν έχουν συλληφθεί, αλλά όπως λέει έχουν κατονομαστεί από την 19χρονη κατά την κατάθεσή της.

Παράλληλα, η ίδια έκανε λόγο για «οργανωμένο κύκλωμα» το οποίο πρέπει να «ξηλωθεί» καθώς τη 19χρονη στους πελάτες, τη συνόδευαν άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος.

Παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης η Εισαγγελία, επιμένει να μην δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κατηγορούμενου αστυνομικού, ο οποίος διώκεται για σειρά κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ανάμεσά σε αυτά η εμπορία ανθρώπων και η σωματική βλάβη.

Με την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου, πράγμα που γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, θα δοθεί η ευκαιρία σε τυχόν περισσότερα θύματά του, αν υπάρχουν να τον αναγνωρίσουν και έτσι με αυτόν τον τρόπο να διευκολυνθεί η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Documento.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…