Ηλιόπουλος: «Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα»

Με έντονο ύφος απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στη νέα επίθεση  κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

iliopoulos

«Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο όποιος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές», επισημαίνει.

Σημειώνει δε, ότι «Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου».

Νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε ανακοίνωση του ανέφερε:

«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα, στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η Kυβέρνηση.

Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.