Ηλιόπουλος: «Ο κ. Οικονόμου αντί για χυδαιότητες να μας πει πόσοι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ»

"Την ώρα που ο αριθμός των απωλειών σήμερα έφτασε τους 70, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου αντί για χυδαιότητες να μας πει πόσοι από αυτούς έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ", υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

4825995 1

Σκληρή απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος για τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παρατηρητής» της Θράκης υπογράμμιζε νωρίτερα πως «ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε τραγικό αδιέξοδο» και τόνίζοντας ότι «αν δεν μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις να αποχωρήσει να τις πάρουμε εμείς».

Αναφερόμενος στις σημερινές απώλειες από τον κορονοϊό, ο Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε τον Γιάννη Οικονόμου, “αντί για χυδαιότητες να μας πει πόσοι από αυτούς έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ“.

“Αν πάλι πάει να αποφύγει την αλήθεια, τουλάχιστον να απαντήσει τελικά εάν έχει δίκιο ο κ. Σταϊκούρας που τον κατηγορεί για fake news και διακίνηση πλαστών εγγράφων”, προσθέτει.