Ηλιόπουλος: Πολιτικό θέμα για τον δήμο Αθηναίων η υπόθεση του 53χρονου

Η σύζυγος του 53χρονου και διαμερισματική σύμβουλος Αθήνας φέρεται να ζήτησε από τη μητέρα του θύματος να μην καταγγείλει το περιστατικό

4747452

Σε σοβαρό πολιτικό θέμα εξελίσσεται η δυσώδης υπόθεση του 53χρονου μαστρωπού από τον Κολωνό που εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι για να αποκομίζει οικονομικά ωφέλη από δεκάδες ή και εκατοντάδες «πελάτες» του.

Ο 53χρονος εμφανίζεται να είχε στενές σχέσεις με κυβερνητικά και πολιτικά στελέχη της ΝΔ, με τους οποίους έχει δημοσιεύσει δεκάδες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, μια νέα πολιτική διάσταση δίνουν τα όσα ανέφερε η μητέρα του 12χρονου θύματος στον Alpha, αναφερόμενη στη σύζυγο του φερόμενου δράστη, η οποία κατέχει θέση διαμερισματικής συμβούλου του Δήμου Αθηναίων, χωρίς μέχρι τώρα να έχει μετακινηθεί από τη θέση της από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, η σύζυγος του 53χρονου την πλησίασε και την παρακάλεσε να μην το καταγγείλει στην αστυνομία, υποσχόμενη να τη στηρίξει οικονομικά, αλλά και με ψυχολόγους από τον δήμο Αθηναίων.

Όπως είπε η μητέρα, επικοινώνησε με την σύζυγο του 53χρονου μέσω Messenger κι εκείνη της είπε: “Σε παρακαλώ μην πας να το καταγγείλεις κι ο,τι θες θα το κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”.

Με σημερινή του δήλωση πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αθήνας, «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωσή του προσδίδει στην υπόθεση καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά.

«Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό. Να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευθεί η οικογένεια και το θύμα».

»Μετά όμως και τις τελευταίες καταγγελίες της μητέρας του θύματος προκύπτει πολιτικό θέμα για τον Δήμο Αθηναίων. Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…