Ίλιον: «Σπείρα» 15χρονων τρομοκρατεί με σουγιάδες και ληστεύει μαθητές

«Η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στους μαθητές που είναι τρομοκρατημένοι στο Ίλιον. Φαίνεται ότι η προστασία που τάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στους πολίτες δεν ακουμπά τους κατοίκους της Δυτικής όχθης των Αθηνών.

sxoleia aithousa

Σπείρα 15χρονων κυκλοφορεί με σουγιάδες και «στήνει» καρτέρι έξω από γυμνάσια και δημοτικά σχολεία στο Ίλιον προκαλώντας καταστροφές, τρομοκρατώντας και ληστεύοντας μαθητές.

Την ίδια στιγμή αλγεινή εντύπωση προκαλεί η δήλωση αδυναμίας της Αστυνομίας να προχωρήσει στην εξάρθρωση της σπείρας.

«Η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στους μαθητές που τρομοκρατημένοι από τις αλλεπάληλες επιθέσεις, προσπαθούν να καταλάβουν για ποιους λόγους οι ανήλικοι με τους σουγιάδες που κλέβουν και εκφοβίζουν έξω από σχολεία του Δήμου Ιλίου, μπορούν να αισθάνονται «πανίσχυροι».

Η εικόνα με περιπολικά της Αστυνομίας να καταφθάνουν σε γυμνάσιο του Ιλίου, πάντα όμως κατόπιν εορτής, είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς και οι καθηγητές

Δεν είναι, μάλιστα, λίγοι οι γονείς μαθητών που εμφανίζονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης των σχολικών μονάδων, τουλάχιστον τις ώρες που κάνουν μάθημα τα παιδιά τους και κατά την αναχώρησή τους από το σχολείο, από τη στιγμή που η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία να πράξει το αυτονόητο.

Απών ο Δήμος

Την ίδια ώρα και από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Ιλίου τηρείται η απόλυτη… σιγή, αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις γονέων και μαθητών για τη συνδρομή λήψη μέτρων, δεν υπάρχει η παραμικρή ουσιαστική ανταπόκριση, τον Δήμαρχο της πόλης, Νίκο Ζενέτο.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…