Ίλιον: Προφυλακίστηκε ένας ακόμη ανήλικος για τον βιασμό του 15χρονου

Ο κατηγορούμενος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί. - Ο έκτος που κρίνεται προφυλακιστέος.

adrian swancar JXXdS4gbCTI unsplash 1

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας ακόμα ανήλικος από την παρέα που κακοποίησαν σεξουαλικά 15χρονο στο Ίλιον.

Ο κατηγορούμενος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για τα άγρια βασανιστήρια που κατήγγειλε ότι υπέστη ο 15χρονος.

Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Ο εν λόγω νεαρός, ο έκτος που κρίνεται προφυλακιστέος για την σοκαριστική υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, δε συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, καθώς, όταν εμφανίστηκε είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Όπλα και ναρκωτικά είχαν οι 15χρονοι – Στο «μικροσκόπιο» και τέσσερα κορίτσια

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πέρα από τα όσα φρικτά έχει περιγράψει πως βίωσε το παιδί από τους συνομήλικούς του, μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους δημοσίευαν φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στους λογαριασμούς τους στα social media.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών, ένας από τους ανήλικους πραγματοποίησε ανάρτηση στην οποία διακρίνεται να κρατά ένα πιστόλι και την ίδια στιγμή να το οπλίζει.

Σε μια άλλη φωτογραφία, ένας ανήλικος φαίνεται να κρατά ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη, σε μια προσπάθεια των παιδιών να επιδείξουν ένα «σκληρό» προφίλ.

Τα στοιχεία που συνεχώς προκύπτουν για την υπόθεση είναι ανατριχιαστικά καθώς όπως αναφέρεται οι ανήλικοι ετοίμαζαν…τραγούδι τραπ το οποίο θα συνέδεαν με τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί και τέσσερα κορίτσια, περίπου συνομήλικα του θύματος, τα οποία φέρεται να ήταν μπροστά στις στιγμές των βασανιστηρίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι προφυλακιστέοι ανήλικοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούμενοι ωστόσο τις κατηγορίες περί βιασμού, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για “παιχνίδι”.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…