Ηλικιωμένοι αναπαριστούν διάσημα εξώφυλλα δίσκων και γίνονται viral

Οι κάτοικοι του οίκου ευγηρίας Sydmar Lodge Care Home στο Λονδίνο έγιναν viral με την κοινοποίηση ενός tweet που δείχνει πώς οι ηλικιωμένοι και οι φροντιστές τους διασκεδάζουν αναπαράγοντας αγαπημένα και εμβληματικά εξώφυλλα μουσικών άλμπουμ.

adele

Κατά τη διάρκεια του αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω της πανδημίας γεννήθηκε η ιδέα για την αναπαράσταση κλασικών εξώφυλλων άλμπουμ με τους κατοίκους να ποζάρουν ως ροκ σταρ.

Ο Ρόμπερτ Σπέκερ κοινοποίησε στο Twitter φωτογραφίες των πρωτότυπων εξώφυλλων και των νέων εκδοχών με τους ηλικιωμένους κατοίκους του Sydmar Lodge.

Τα tweets άρχισαν να αναπαράγονται αμέσως από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Robert Speker εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας δήλωσε στο BBC πως οι ηλικιωμένοι λάτρεψαν την ιδέα και τα δημιουργήματά τους.

“Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες και να σκέφτομαι ποιος από τους ηλικιωμένους έχει μια αμυδρή ομοιότητα με τον καλλιτέχνη και το ξεκίνησα έτσι. Τα κέντρα φροντίδας δεν χρειάζεται να είναι ένα θλιβερό περιβάλλον, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας”, πρόσθεσε. 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…