Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Όταν είσαι νέος είναι δύσκολο να διαχειριστείς εξουσιαστικές σχέσεις» (video)

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» και με αυτή την αφορμή έκανε ένα σχόλιο πάνω στις κακοποιητικές σχέσεις.

μαυροματη 1

Για το ρόλο της Ζέτας που υποδύεται στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχω δει ντοκιμαντέρ, έχω διαβάσει αρκετά, έχω διαβάσει και το βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή που είναι ο μπούσουλας της σειράς και δίνει πολύ τον τόνο της εποχής, των μπουζουκιών και της επαρχίας. Κρατάω και τις δικές μου αισθήσεις, παρότι ήμουν πάρα πολύ μικρή, έχω μια αίσθηση πως ήταν η εποχή. Υπήρχε ανεμελιά, χαλαρότητα, πληθωρικότητα. Έχω πάει σε μπουζουξίδικο έχω χορέψει και πάνω στα τραπέζια».

Σε σχέση με τον ρόλο της Ζέτας σχολίασε: «Η Ζέτα μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση με έναν άνθρωπο που την εκμεταλλεύεται και τη βασανίζει μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκει το σθένος και αντιδρά σε αυτό και προσπαθεί να ξαναχτίσει τη ζωή της. Με τον Στρατή συνδέονται στα τραύματά τους, είναι μια σχέση που έχει πορεία. Η Ζέτα, όπως και ο κάθε άνθρωπος, πρέπει να είναι με τον άνθρωπο που θέλει. Η σχέση με τον Στρατή προχωρά, η σχέση με τη Νίτσα διαταράσσεται και αρχίζει σιγά σιγά αυτό το κορίτσι να βρίσκει τη θέση της μέσα σε αυτό τον κόσμο του “Ονείρου”. Η Μαρίνα ακόμη καθορίζει τον Στρατή».

Η ηθοποιός μίλησε για τα στοιχεία του χαρακτήρα της Ζέτας και την ψυχοσύνθεση της: «Είναι λίγο μπλεγμένο όταν προσεγγίζεις ένα ρόλο, γιατί παίρνεις στα χέρια σου ένα χαρακτήρα και στην προσπάθειά σου να τον ερμηνεύσεις μπλέκονται τα προσωπικά στοιχεία. Οπότε σχεδόν δεν μπορώ να διαχωρίσω που διαφέρω με τη Ζέτα και που μοιάζουμε. Σίγουρα οι συνθήκες της ζωής μας είναι πολύ διαφορετικές, αλλά αισθάνομαι ότι αν βρισκόμουν σε εκείνες τις συνθήκες, πολύ πιθανό να είχα παρόμοιες αντιδράσεις. Στη Ζέτα αγαπώ τις αντιφάσεις της, το δυναμισμό της, την αποφασιστικότητά της στο να διεκδικήσει τον τρόπο που θέλει να ζει, τον τρόπο που συνδέεται με τους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος πολύ βαθύς στον τρόπο που συνδέεται και με γοητεύει».

Για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός και τις προσωπικές σχέσεις της είπε: «Η μητέρα μου είχε αρκετές αντιρρήσεις στην απόφασή μου, της βγήκε μια προστατευτικότητα να μην περάσω τις δυσκολίες που είτε πέρναγε η ίδια είτε έβλεπε να υπάρχουν. Ο πατέρας μου όχι τόσο. Έχω ζοριστεί ψυχολογικά μέσα σε σχέσεις. Όσο πιο νέος τόσο πιο δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα, τοξικές και εξουσιαστικές σχέσεις».

Προκαλεί ξανά η Τούνη: Κάνει διακοπές και δείχνει τη βίλα με την… ιδιωτική παραλία – «Η θάλασσα δεν πουλιέται» (video)

τουνη

Προκαλεί ξανά η Τούνη: Κάνει διακοπές και δείχνει τη βίλα με την… ιδιωτική παραλία – «Η θάλασσα δεν πουλιέται» (video)

«Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία», αναφέρει στο βίντεο της Ιωάννα Τούνη

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Καταγραφή 26

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι στον Άδωνι: «Στο ΕΣΥ πλέον καλούν ακόμα και τους ηθοποιούς που έχουν παίξει τους γιατρούς»

Τον Άδωνι Γεωργιάδη και το... μπάχαλο που έχει φτιάξει τρόλαρε με άρθρο του το Κουλούρι