Newsroom

Newsroom

Ηλεκτροσοκ για τον Παναθηναϊκό-Η απίθανη Λάρισα έφερε το την σειρά στο 1-1

Μια εκπληκτική Λάρισα βρέθηκε να προηγείται μέχρι και 26 πόντους κόντρα σε μια ομάδα που δεν θύμιζε σε τίποτα Παναθηναϊκό και αντέχοντας στην «πράσινη» αντεπίθεση, πήρε σπουδαία νίκη με 84-77, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την ημιτελική σειρά.

5613942

Ιστορική νίκη στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 Ανδρών / Basket League, σημείωσε η Λάρισα. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επικράτησε με 84-77 του Παναθηναϊκού στο Game 2, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 και αφήνοντας υποσχέσεις για εκπλήξεις, απέναντι στους «πράσινους». Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων έχει οριστεί για την Παρασκευή (3/6, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο ΝτεΒόντε Γκριν με 19 πόντους, ενώ ο Ουσμάν Κρουμπάλι τελείωσε τον αγώνα με νταμπλ ντανμπλ σε πόντους (16) και ριμπάουντ (11) ριμπάουντ, ενώ έκρινε και τον αγώνα στο 38΄, όταν εκτέλεσε από τα 6.75 και διαμόρφωσε το κομβικό 80-73, κόβοντας τα… φτερά των «πράσινων». Από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν οι Ντάριλ Μέικον (25π.) και Ιωάννης Παπαπέτρου (19π.), αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή, σε μία βραδιά απογοήτευσης, αστοχίας και λαθών για τους «πράσινους».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…