Ηλεία: Δήμαρχος συνελήφθη για εναπόθεση σκουπιδιών σε δάσος

[…]

skoupidia 2 1

Μεγάλη αίσθηση και ταυτόχρονα πολλά ερωτηματικά προκαλεί, η σύλληψη δημάρχου στην Ηλεία, και μάλιστα επ’ αυτοφώρω την ώρα που απορριμματοφόρα του δήμου, προχωρούσαν στην εναπόθεση σκουπιδιών σε δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η σύλληψη έγινε μέσα στη νύχτα και ύστερα από επώνυμη καταγγελία που προηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της έδρας του δήμου. Στο σημείο που συνελήφθη ο δήμαρχος, υπάρχουν δύο λάκκοι αρκετά μεγάλοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γεμάτος με σκουπίδια και καλυμένος, ενώ ο δεύτερος άδειος έτοιμος προς χρήση.

Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων απο ποτάμι και στο σημείο εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν δύο απορριμματοφόρα, ενώ οι οδηγοί τους κατάφεραν να διαφύγουν τη σύλληψη. 

Στο μεταξύ, τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι στον εν λόγω δήμο, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια, σημειώνοντας πως αυτή η κίνηση επελέγη πιθανότατα απο τον δήμαρχο, ώστε, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου να μην υπάρξουν περαιτέρω…συνέπειες και “ενόχληση” για τους κατοίκους. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση τόσο από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όσο και από το δήμο, ενώ σε λίγη ώρα ο δήμαρχος θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο δήμαρχος αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για υποβάθμιση περιβάλλοντος. 

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…