Newsroom

Newsroom

Ηλεία: Πατέρας τριών παιδιών πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε στύλο φωτισμού στην εθνική οδό 

Στα ψιλά πέρασε … ο φριχτός θάνατος από ηλεκτροπληξία του 46χρονου Ανδρέα Θάνου πρώην αρχιλοχία του Στρατού Ξηράς που έχασε προχθές την ζωή του, όταν κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης, κεραυνοβολήθηκε από μεταλλικό στύλο δημόσιου φωτισμού που βρίσκεται στην διασταύρωση της Εθνικής Οδού Πύργου – Πάτρας, με την Ανδραβίδας και την αεροπορική βάση της 117 ΠΜ.

Ηλεία

Του Μάκη Νοδάρου

Ο 46χρονος που ήταν πατέρας τριών παιδιών και καταγόταν από την Ζαχάρω συμπλήρωνε το εισόδημά του κάνοντας τις νύχτες αφισοκόλληση για διάφορες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται μέσα στο καλοκαίρι στην Ηλεία.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ προχθές εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς νεκρός δίπλα στον μεταλλικό στύλο και όπως ανέφεραν στο www.apokalypseis.com αυτόπτες μάρτυρες , στο σώμα του έφερε εμφανή τα σημάδια από ηλεκτροπληξία. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας  Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας σχημάτισε αμέσως δικογραφία ενώ κάλεσε σήμερα το μεσημέρι ειδικό πραγματογνώμονα από το Πανεπιστήμιο Πατρών προκειμένου να κάνει αυτοψία στον χώρο του συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος στύλος φωτισμού είχε από άγνωστη αιτία διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος η οποία στάθηκε μοιραία για την ζωή του άτυχου 46χρονου . Όλα δείχνουν ότι αυτός κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα όταν άγγιξε τον στύλο στην προσπάθειά του να τοποθετήσει την διαφημιστική αφίσα.

Χθες το πρωί, χθες τεχνικοί της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έκαναν αυτοψία στο σημείο, εξετάζοντας την κολώνα, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν από το σημείο απαγορεύοντας στους διερχόμενους να πλησιάσουν με τον φόβο ατυχήματος. Η ΔΕΗ προχώρησε αμέσως σε διακοπή ρεύματος ενώ εκφράζονται φόβοι ότι πιθανόν και άλλοι στύλοι να παρουσιάζουν διαρροή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν προέβη σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό, κανείς δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί  ενώ ερωτηματικά προκύπτουν: α) για το χρονικό διάστημα που είχε να συντηρηθεί το δίκτυο δημόσιου ηλεκτροφωτισμού και β) αν είχαν φροντίσει με ειδική εργολαβία γι αυτό οι αρμόδιοι της Περιφέρειας.

Πηγή: apokalypseis.com

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…