Ηχητικό ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 19χρονης από τον αστυνομικό σύντροφό της

Χωρίς σταματημό τα περιστατικά βίας κατά γυναικών. Το τελευταίο από αυτά ήρθε στο φως της δημοσιότητας , με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο άνδρα αστυνομικό, ο οποίος ξυλοκόπησε  άσχημα την 19χρονη σύντροφο του στον Νέο Κόσμο.

astynomikos gileko 1

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο  Μία κοπέλα 19 ετών κακοποιήθηκε από τον 21χρονο σύντροφό της αστυνομικό, με τους  μάρτυρες-γείτονες του ζευγαριού που άκουσαν τις έντονες φωνές της 19χρονης νεαρής, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα του 21χρονου αστυνομικού, οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη με τον ίδιο να μην ανοίγει και να εξαπολύει ύβρεις εναντίον τους.

Στην προσπάθεια τους, τελικά κατάφεραν να μπουν όπου  βρήκαν την ξυλοκοπημένη άτυχη κοπέλα.

Πάντως, αφού συνελήφθην από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο  Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης όπου και κρατείται, ο 21χρονος αστυνομικός, υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέρφων του γιατί εισήλθαν στο σπίτι του χωρίς ένταλμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός, είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές όταν στις 19 Μαρτίου του 2021, είχε ξυλοκοπήσει και πάλι την σύντροφο του 

«Θέλω να φύγω, βοήθεια»

Μάλιστα το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ ακούγονται οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της άτυχης γυναίκας για βοήθεια…

«Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

«Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω» λέει επίσης η γυναίκα με την σπαρακτική της φωνή να προκαλεί σοκ.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…