Ηχηρή διαφοροποίηση Παπανδρέου: Το νομοσχέδιο είναι αντιδημοκρατικό

Κλυδωνισμούς προκαλεί στο ΚΙΝΑΛ η εκκωφαντική διαφοροποίηση του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου αντιδημοκρατικό και ζήτησε την απόσυρσή του.

Παπανδρέου φΩΦΗ

Στα… κιγκλιδώματα οδήγησε την Φώφη Γεννηματά η άρνηση του Γ. Παπανδρέου να υπερψηφίσει το αντιδημοκρατικό -όπως ο ίδιος το αποκάλεσε- νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις.

«Ξανασκεφτείτε το, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, την ύστατη έστω στιγμή, σας προτρέπω να αποσύρετε το νομοσχέδιο και να υπάρξει διάλογος σε βάθος» προέτρεψε την κυβερνητική πλειοψηφία ο πρώην πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας ότι το νομοσχέδιο παραμένει αντιδημοκρατικό «παρά τη γενναία διάθεση του ΚΙΝΑΛ και της κυρίας Γεννηματά για δημιουργική προσέγγιση».

Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ποινικοποίηση των ειρηνικών διαδηλώσεων μέσω του νομοσχεδίου, ενώ τόνισε πως όσοι διαδηλώνουν ειρηνικά, θα μετατρέπονται σε ομήρους του «κάθε προβοκάτορα». Σημείωσε δε ότι οι διατάξεις του θα αμφισβητηθούν στην πράξη και θα προκληθεί αχρείαστη πόλωση τη στιγμή που τα μεγάλα προβλήματα της Δημοκρατίας «απαιτούν διάλογο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων».

Πηγή:Documento

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…