Newsroom

Newsroom

Ηχηρή διαφοροποίηση Παπαδημητρίου: Ζήτησε δωρεάν pcr test (video)

Ακόμα και ο πιο σκληρός υπέρμαχος του νεοφιλελευθερισμού διαχώρισε τη θέση του από τα «στραβά μάτια» που η κάνει η Νέα Δημοκρατία στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

4274764

Ακόμα και ο πιο σκληρός υπέρμαχος του νεοφιλελευθερισμού αλλά και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, διαχώρισε τη θέση του από την επιλογή της κυβέρνησης να κάνει τα «στραβά» μάτια στις πολύ υψηλές τιμές των pcr τεστ, αλλά και την επιλογή της να «βάλει πλάτη» στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα που θησαυρίζουν εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης. 

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τοποθετούμενος στην πρωινή εκπομπή του ANT1, δήλωσε πως είναι υπέρ της συνταγογράφησης των pcr και rapid test.

Όπως σημείωσε ο ίδιος:  «Η πανδημία δεν έχει τελειώσει και είναι προφανές ότι μεταλλάσσεται, θέλω να ελπίζω ότι τούτη η φάση θα είναι λίγο πιο απλή αλλά ταυτοχρόνως είναι και εξαιρετικά περίπλοκη διότι είναι αλήθεια ότι μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξαν εντελώς τα χαρακτηριστικά».

Επιπλέον, ο ίδιος δήλωσε ότι η «συνταγογράφηση είναι απαραίτητη για να μην γίνεται το μοριακό όταν δεν υπάρχει λόγος. Γι’ αυτό υπάρχουν οι γιατροί, άρα να είναι δωρεάν» ανέφερε χαρακτηριστικά.