Newsroom

Newsroom

Ι.Χ έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου – ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο σημειώθηκε, στις 10.30 το πρωί, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η…

Τροχαίο σημειώθηκε, στις 10.30 το πρωί, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ, τραυματίζοντας θανάσιμα ένα άτομο.

Άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νεκρός πρόκειται για 75 χρονο άνδρα, ενώ οι τέσσερις τραυματίες είναι δύο ανήλικες κοπέλες και δύο γυναίκες. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου πρόκειται για καρμανιόλα, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν επισκευαστεί οι φωτεινοί σηματοδότες στο σημείο, από άλλο τροχαίο.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε κι ο δεύτερος οδηγός που φέρεται να ευθύνεται για το δυστύχημα. Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στη στάση κι αυτόπτες μάρτυρες, ο ηλικιωμένος οδηγός του δεύτερου αυτοκίνητου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, ο πρώτος οδηγός προσπάθησε να τον αποφύγει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην στάση του ΟΑΣΘ και να σκοτώσει τον ηλικιωμένο που περίμενε το λεωφορείο.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…