Newsroom

Newsroom

Ιγκλέσιας: "Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ"

Ο ηγέτης των Ισπανών «Ποδέμος», Πάμπλο Ιγγλέσιας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι στην Ευρώπη πνέει άνεμος αλλαγής. Ο Ιγγλέσιας παραβρέθηκε στην…

iglesias

Ο ηγέτης των Ισπανών «Ποδέμος», Πάμπλο Ιγγλέσιας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι στην Ευρώπη πνέει άνεμος αλλαγής. Ο Ιγγλέσιας παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο ηγέτης των «Ποδέμος» είπε ότι την Κυριακή οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ελληνικό προηγούμενο. «Μέχρι τώρα, έχουν έναν αντιπρόσωπο της Άγγελας Μέρκελ. Και νομίζω ότι η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού θα φανεί σε αυτή την ευκαιρία να υπάρξει αλλαγή αυτή την εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση, αν η αλλαγή στην Ελλάδα σήμερα, σημαίνει αλλαγή στην Ισπανία αύριο, είπε: «Όχι αύριο αλλά νομίζω ότι πνέει ένας άνεμος αλλαγής στην Ευρώπη. Το όνομα της αλλαγής στην Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν το όνομα της αλλαγής στην Ισπανία θα είναι Podemos».

Ο κ. Ιγγλέσιας έστειλε και ένα μήνυμα στην Άνγκελα Μέρκελ,  λέγοντας ότι «θα διαπραγματευθούμε πολύ σοβαρά, αλλά έχουμε το καθήκον να προστατεύσουμε το λαό μας. Δεν μπορεί πια ο λαός να μένει απροστάτευτος από την κυβέρνηση. Αυτό είναι το μήνυμα».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…