Ιγκεμποργκ Μπέγκελ: «Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς»

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ απαντά μέσω social media στον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο μετά την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου

NewsRoom 09/11/2021 | 23:49

Μία γεύση από το πως είναι να σου κάνουν δημοσιογράφοι κανονικές ερωτήσεις πήρε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε. Η Ολλανδή δημοσιογράφος  απηύθυνε σκληρή ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη  σχετικά με τις παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών και προσφύγων που κατηγορείται η Ελλάδα, με το πρωθυπουργό να βγαίνει εκτός εαυτού λέγοντας ''δεν δέχομαι σε αυτό το κτίριο να προσβάλετε εμένα. Τώρα μιλάω εγώ...''

Η δημοσιογράφος με διαδοχικές τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει την εμπειρία της από την συνέντευξη: «Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια "προσβολή».

Παράλληλα απαντά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αμφισβήτησε ότι η ίδια επισκέφτηκε το προσφυγικό καμπ της Σάμου. «Ήμουν η πρώτη δημοσιογράφος που μαζί με την ευρωβουλευτή Τίνεκε Στρικ επισκεφτήκαμε το απαίσιο προσφυγικό καμπ Ζερβού στη Σάμο. Τον Μάιο του 2021 με φωτογράφο που τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες».