Ιφιγένεια Μουμτζή: Η απάντησή της στην επίθεση Κρανιδιώτη – «Ακόμα ένας λόγος οι νέες γυναίκες να μιλάμε»

«Παράσημο μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη», τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφ. Μουμτζή

InCollage 20240421 225118232

Ο γνωστός ακροδεξιός Φάηλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε με υβριστικό σχόλιο στην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφιγένεια Μουμτζή, αποκαλώντας την «νούμερο».

Φάηλος

Η απάντηση βέβαια ήρθε άμεσα από την υποψήφια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία με ανάρτησή της είπε το αυτονόητο ότι θεωρεί «Παράσημο αν τα λόγια της πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη».

Μάλιστα η Ιφιγένεια Μουμτζή υπενθύμισε ότι ο Φάηλος Κρανιδιώτης είναι νομικός εκπρόσωπος της υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυς Φλέσσα, αλλά και ότι ο ίδιος έχει υπάρξει τρεις φορές υποψήφιος με την γαλάζια παράταξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιφιγένειας Μουμτζή

Χθες ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης @failosK με αποκάλεσε «άλλο ένα νούμερο». Δεν περίμενα άλλο επίπεδο πολιτικού «διαλόγου» από τον εν λόγω κύριο.

Ούτε ξαφνιάστηκα πως η ομιλία μου για την ακροδεξιά ενόχλησε ακροδεξιούς. Παράσημο μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη.

Αν μη τι άλλο, η αντίδραση του κ. Κρανιδιώτη επιβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του δεν μπορούν να διαχειριστούν ψύχραιμα πως μια νέα γυναίκα στην πολιτική τους ξεμπροστιάζει για την ιδεολογία τους.

Αν οι νέες γυναίκες στην πολιτική δέχονται αναίτιες υποτιμητικές λεκτικές επιθέσεις όταν παρουσιάζουν τις θέσεις τους, τότε δημιουργείται ένα κλίμα υποβάθμισης της ισχύος του λόγου των νέων γυναικών στη δημόσια σφαίρα.

Για παράδειγμα, διαφωνώ κάθετα με τον κ. Κρανιδιώτη στην αντίθεση του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά τον αποκαλώ ομοφοβικό, όχι «άλλο ένα νούμερο».

Όπως ανέφερα στην ομιλία μου, η σκληρή ακροδεξιά των μικρών κομμάτων και η συντηρητική ακροδεξιά του κυβερνώντος κόμματος είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Ας μην πάμε πολύ μακρυά. Ο κ. Κρανιδιώτης είναι νομικός εκπρόσωπος της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Βίκυς Φλέσσα @vickyflessa.

Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης έχει υπάρξει τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα του στήριξε την ΝΔ.

Μετά από αλλεπάλληλες ενδείξεις πως το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά, ήρθε ακόμα μία. Δεν περίμενα κάτι άλλο. Ακόμα ένας λόγος οι νέες γυναίκες να μιλάμε.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Πλακιάς για το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη: «Επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας»

Μάνεσης: Πρωτοφανές ξέσπασμα για την τηλεθέαση – «Αφιερωμένο στην AGB…» (video)

Κόρη μηχανοδηγού για Τέμπη: “Η στάση του τρένου ταυτίζεται με περίεργη παύση 11 λεπτών στα ηχητικά ” (Video)

Κύρτσος: Η δεικτική ανάρτηση για Μητσοτάκη και Μελέτη – «Τι θα έλεγε και η Μαρέβα;»