Newsroom

Newsroom

Ιερέας με βιτριόλι: «Πηγή έμπνευσης η Έφη, που επιτέθηκε στην Ιωάννα»

Πηγή έμπνευσης για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη σε βάρος επτά Μητροπολιτών, ήταν για τον  πρώην ιερέαςη   το περιστατικό με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα  

5332325

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο πρώην ιερέας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση με καυστικό υγρό στους επτά μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου, το οποίο συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη τον Ιούνιο.

Όπως εξήγησε ο ιερέας, εμπνεύστηκε από το περιστατικό με την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, λέγοντας ότι ο ίδιος είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, σύγκρινε τα σοβαρά τραύματα που υπέστη η Ιωάννα Παλιοσπύρου και τους μητροπολίτες που «δεν έπαθε κανείς τίποτα».

«Την ιδέα την πήρα από την Έφη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στην Ιωάννα αλλά όχι για να κάνω κακό στους άλλους. Είχα σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να αντιδράσει για την επικείμενη καθαίρεσή του.

Ο πρώην ιερέας ανέφερε ότι είναι πολύ εύκολο να προμηθευτεί κάποιος καυστικό υγρό ή βιτριόλι από το διαδίκτυο. «Πατάς στο ίντερνετ “καυστικό υγρό”, σου βγάζει τις χημικές ομάδες και παίρνεις τηλέφωνο για να κάνεις παραγγελία. Σου έρχεται με κούριερ στο σπίτι. Εγώ Κυριακή πήρα την απόφαση, Δευτέρα το παρήγγειλα και την Παρασκευή το είχα», τόνισε στο Star. 

«Θόλωσε το μυαλό μου»

Παράλληλα, περιέγραψε πώς έκανε την επίθεση στη Μονή Πετράκη, λέγοντας ότι αρχικά έριξε το καυστικό υγρό πάνω του, ότι κάηκαν τα ράσα του, καθώς και ότι το ένα μπουκάλι το εκτόξευσε στον αέρα, χωρίς να έχει στόχο κανέναν από τους Μητροπολίτες.

«Θόλωσε το μυαλό μου και έκανα αυτή την πράξη» είπε, προσθέτοντας: «Έχω στείλει επιστολές συγχωρήσεως και μετανοίας, αλλά μόνο ένας μου απάντησε».

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ