Νέα στοιχεία στην υπόθεση του ιερέα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του στον Γέρακα

Νέα στοιχεία για την δολοφονία του 47χρονου Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα έρχονται στη δημοσιότητα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.

NewsRoom 14/02/2017 | 09:24

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 47χρονος Αρχιμανδρίτης πριν το θάνατό του ξυλοκοπήθηκε άγρια αφού διαπιστώθηκε πως είχε σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης προσπάθησε αρχικά να τον στραγγαλίσει και καθώς φαίνεται βρήκε αντίσταση του προκάλεσε ασφυξία με το μαξιλάρι που βρέθηκε στο μπάνιο και φέρει ίχνη αίματος.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του θύματος, επίσης Αρχιμανδρίτης (ιερουργεί σε Ιερό Ναό στα Πευκάκια), τον αναζητούσε και δεν μπορούσε τον βρει και καθώς διέθετε κλειδιά του διαμερίσματος πήγε να δει τι συμβαίνει.

Ο 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, δεμένος χειροπόδαρα, με κορδόνια στα χέρια και με το παντελόνι της πιζάμας στα πόδια.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και όπως φαίνεται, ο ίδιος ο ιερέας άνοιξε την πόρτα στο δράστη. Τα μοναδικά ίχνη παραβίασης που βρέθηκαν ήταν σε ένα σκρίνιο από το οποίο εκλάπησαν κοσμήματα και ιερατικά σκεύη. 

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τον χώρο