Ιεράπετρα: Χτύπησε με μπαλτά 50χρονο, βασικός ύποπτος σε δολοφονία

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ιεράπετρα από πακιστανό ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μπαλτά έναν 50χρονο,…

kriti 0

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ιεράπετρα από πακιστανό ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μπαλτά έναν 50χρονο, ενώ φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία ενός συμπατριώτη του.

Ο δράστης επιτέθηκε, δίχως να έχει εξακριβωθεί το κίνητρό του, σε έναν 50χρονο αγρότη, μπροστά μάλιστα στη σύζυγο και στην κόρη του, την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα. Ο πακιστανός του κατάφερε τρία χτυπήματα στο κεφάλι, χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει. Ευτυχώς, πάντως, δεν υπήρξε κάποια τραγικότερη κατάληξη.

Μετά από την αντίδραση αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας, το οποίο απέχει 200 μέτρα από το σημείο της επίθεσης, και ξέσπασε τη μανία του χτυπώντας με το μπαλτά ένα περιπολικό, σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Ο σκοπός του τμήματος κατόρθωσε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει.

Λίγο αργότερα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα άλλος Πακιστανός, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε κατακρεουργημένο τον αδερφό του, μέσα στο κατάστημά τους. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στη δολοφονία ο δράστης της επίθεσης στον 50χρονο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…