Ίδρυμα Σαμαρά – Εγκαίνια ιδρυματικής υποκρισίας

Επιτέλους ο Σαμαράς βρήκε στέγη, μετά το άδειασμα που του επεφύλαξε ο άφιλος Μητσοτάκης από τον προεδρικό θώκο και το Επιτροπάτο της Ευρώπης

EK - Ιδρυμα Σαμαρα

Επιτέλους ο Σαμαράς βρήκε στέγη, μετά το άδειασμα που του επεφύλαξε ο άφιλος Μητσοτάκης από τον προεδρικό θώκο και το Επιτροπάτο της Ευρώπης.

Ο Αντώνιος είπε μεταξύ άλλων: “Δεν θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες, θα ήταν αδιανόητο. Αν ίσχυαν όλα αυτά θα ήταν αντιδημοκρατική εκτροπή. Γι’ αυτό πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι το απόρρητο αποτελεί βολική δικαιολογία. Η παράταξή αυτά τα φαινόμενα δεν μπορεί να τα ανεχθεί”.

Ας αναλύσουμε την παραπάνω φωτογραφία.

Ο παρακολουθούμενος Σαμαράς χασκογελάει δίπλα στον υποκλοπέα Μητσοτάκη της “αντιδημοκρατικής εκτροπής” την οποία “η παράταξη δεν μπορεί να ανεχθεί”, αλλά ο ίδιος στηρίζει τη “βολική δικαιολογία” του… “απόρρητου” Κυριάκου.

Ο υποκλοπέας Κυριάκος ευτυχής δίπλα στον παρακολουθούμενο Αντώνιο. Μάλλον σκέφτεται: Ποια παράταξη; Κυριάκος uber alles!!

O Δένδιας στην πίσω σειρά, σε κατάσταση νιρβάνα ζει τον μύθο του σε ρόλο κομπάρσου.

Ο Θεοδωρικάκος πανευτυχής ανάμεσα σε Πλεύρη και Άδωνι. Νοιώθει άνετα, σαν στο σπίτι του, με τους ιδεολογικά, πολιτικά και επιχειρησιακά ομογάλακτους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ. Ο Τάκις της αστυνομικής βίας, της βάρβαρης καταστολής και αυθαιρεσίας.

Ο μόνος σκυθρωπός ανάμεσα στο χαρωπό πλήθος φαίνεται να είναι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ποινή εκτίει; Ποιός ξέρει;

Θα ατυχήσει όποιος ψάξει ειλικρίνεια, αρχές και αξιοπρέπεια στην κορυφή της Δεξιάς πυραμίδας στην οποία η μόνη συγκολλητική ουσία, εκτός της νομής της εξουσίας, είναι η υποκρισία. Η φωτογραφία της στιγμής θα παραμείνει αδιάψευστος μάρτυρας της πολιτικής σήψης της ηγεσίας στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία.

Όσο για τον Σαμαρά: “Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον”. Του απέμεινε ένα Ίδρυμα και τα μεγάλα… λόγια! Αιωνία του η μνήμη…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων