«Ιδιωτική» υπόθεση η παιδεραστία και το ομαδικό-βίαιο σέξ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Η απεγνωσμένη προσπάθεια του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στην τηλεόραση του ALPHA να αιτιολογήσει τη φερόμενη εμπλοκή πρώην υπουργού της ΝΔ σε υπόθεση παιδεραστίας. 

paiderastia

Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη προσπάθησε στην τηλεόραση του ALPHA να «καλύψει» τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας όπως αποκαλύφθηκε από τις ηχογραφήσεις της ΕΥΠ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έφτασε στο σημείο να πει ότι το να κλείνει κάποιος ενήλικος ραντεβού για ομαδικό και βίαιο σεξ με ανήλικη, είναι προσωπική και ιδιωτική υπόθεση.:

«η σύγκριση της προσωπικής και ιδιωτικής συμπεριφοράς ενός υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα με το τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των καθηκόντων του προσπαθώντας να στήσει παράνομα πράγματα, έχει οποιαδήποτε σχέση;»

Δεν παρέλειψε μάλιστα να συμπληρώσει: «αν κάποιος έκανε στην ιδιωτική του ζωή παράνομες πράξεις, στην ιδιωτική ζωή να τιμωρηθεί, αλλά στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει».

Μετά τις δηλώσεις αυτές του Άδωνη Γεωργιάδη, κάπως έτσι, φτάνουμε σε δολοφονίες όπως της Ε. Τοπαλούδη με τους δράστες να γελάνε ειρωνικά και να παραμένουν αμετανόητοι.

Αυτή είναι τελικά η ηθική των αρίστων της ΝΔ!

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…