Ηχηρό άδειασμα Τζαβάρα σε Μητσοτάκη και κυβέρνηση: Παραβίαση του Συντάγματος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Βαθαίνει το ρήγμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων - Νέα πυρά από τον Κώστα Τζαβάρα

tzavaras1382176772

Η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας παίρνοντας ξεκάθαρες αποστάσεις από την κυβέρνηση στο ζήτημα των παρακολουθήσειων.

Ο βουλευτής της ΝΔ καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ART εξαπέλυσε νέα πυρά στους χειρισμούς Μητσοτάκη ενώ ενστάσεις εξέφρασε και στο ζήτημα της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

«Πράγματι η περίπτωση του κυρίου Ανδρουλάκη ως αρχηγού κόμματος που παρακολουθείται από την ΕΥΠ είναι μία εξόχως σοβαρή περίπτωση παραβίασης του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα είναι πως είναι δυνατόν να συνδέεται με την προστασία της εθνικής ασφάλειας ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί…», σχολίασε ο Κώστας Τζαβάρας με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να ρωτά αν εννοεί τον Θ. Κουκάκη.

Στη συνέχεια και απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε: «…να αποκαλύψει σκάνδαλα ή διαφθορά στον τραπεζικό τομέα. Αντίθετα, λόγοι εθνικής ασφαλείας επιβάλλουν να πατάξουμε τη διαφθορά και κυρίως να καταπολεμήσουμε το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί άφθονο. Αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, την εσωτερική και την εξωτερική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 33:00 λεπτό και μετά

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…