Ιβάν Σαββίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

57345f021dc5245b4e8b4a9c

Ο επιχειρηματίας ήταν κόλαφος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο prothothema.gr και μεταξύ άλλων δήλωσε πως αν και πολλοί παρουσιάζουν και χαρακτήριζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μελλοντικό πρωθυπουργό, δεν πρόκειται ποτέ του να γίνει.

Με αφορμή το εξώδικο που κατέθεσε στις αρχές Μαρτίου εις βάρος του προέδρου της ΝΔ για όλα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για εκείνον από το βήμα της βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε: «Το να καταθέσω λοιπόν ένα εξώδικο ή μετά και δικαστική αίτηση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ή αν θέλετε όπως κάποιοι προβλέπουν μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδος – του υποτιθέμενου πρωθυπουργού θα έλεγα, παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ του – δεν σημαίνει ότι καταθέτω αγωγή κατά του κόμματος».

Στην ερώτηση για το εάν είναι ξεκάθαρα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι της Νέας Δημοκρατίας ήταν απόλυτα κατανοητός.

«Ακριβώς. Αυτό το πρόσωπο μίλησε προσβλητικά εναντίον μου. Εγώ θεωρώ πως αυτή η επίθεση έγινε χωρίς καμία βάση κι αυτό δεν βελτιώνει τον πρόεδρο του κόμματος ο οποίος επιτρέπει στον εαυτό του να λέει τέτοια πράγματα. Και εδώ εγώ βγάζω το καπέλο στον κ. Τσίπρα. Είδα στο βίντεο την απάντηση του κ. Τσίπρα στο Κοινοβούλιο. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται οι πρωθυπουργοί, προστατεύοντας τον οποιονδήποτε επενδυτή. Εμείς με τον κ. Τσίπρα δεν είμαστε φίλοι…».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…