Ιβάν Σαββίδης: Κόμμα μας είναι ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, αλλά όλοι είναι ασπρόμαυροι και το κόμμα είναι ο Δικέφαλος

NewsRoom 25/01/2018 | 17:48

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Τούμπας, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη και για την αντίδραση των οπαδών του Δικεφάλου.

Ο ίδιος, τοποθετήθηκε σχετικά εκφράζοντας ξεκάθαρα τη θέση του, πως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα και δεν πρέπει κανείς να διασπά την ενότητα της ομάδας.

«Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, που όμως δεν αφορά και δεν διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ´όλα.

Όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί η οικογένειά μας από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Είμαστε σε μια στιγμή που τα αποδυτήριά μας είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος είναι ενωμένος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές.

Αυτό θα το διαφυλάξουμε ενισχύοντας την ενότητα και όχι θέτοντάς την σε κίνδυνο, αφήνοντας ανθρώπους έξω από την οικογένειά μας να προσπαθούν να μας διαχωρίσουν πολιτικά», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.