Newsroom

Newsroom

Ιάσονας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή

Σοκάρει το νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το δυστύχημα του 23χρονου Ιάσονα που του στοίχισε τη ζωή, τη μέρα της 12ης Μαρτίου, έξω από τη Βουλή.

Από το βίντεο που αποκάλυψε το Mega, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο 23χρονος Ιάσονας δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο να αντιδράσει αφού το όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη σταμάτησε, ενώ η μπάρα της Βουλής ήταν κατεβασμένη.

Τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκφενδονίζεται μακριά, ενώ βγαίνει το κράνος από το κεφάλι του.

Επίσης στο 2:55 φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.
synodigos

Μετά το δυστύχημα επικρατεί πανικός. Ο τροχονόμος πιάνει το κεφάλι του, οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και δείχνουν σαστισμένοι.

Στο βίντεο γίνεται επίσης σαφές ότι ο οδηγός του οχήματος κόβει ταχύτητα ενώ η μπάρα είναι κλειστή. Αυτή στάθηκε και η μοιραία κίνηση. Ο Ιάσονας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει και έτσι η μοτοσυκλέτα έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…