Ιάσονας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή

Σοκάρει το νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το δυστύχημα του 23χρονου Ιάσονα που του στοίχισε τη ζωή, τη μέρα της 12ης Μαρτίου, έξω από τη Βουλή.

NewsRoom 22/04/2021 | 23:16

Από το βίντεο που αποκάλυψε το Mega, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο 23χρονος Ιάσονας δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο να αντιδράσει αφού το όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη σταμάτησε, ενώ η μπάρα της Βουλής ήταν κατεβασμένη.

Τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκφενδονίζεται μακριά, ενώ βγαίνει το κράνος από το κεφάλι του.

Επίσης στο 2:55 φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.

Μετά το δυστύχημα επικρατεί πανικός. Ο τροχονόμος πιάνει το κεφάλι του, οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και δείχνουν σαστισμένοι.

Στο βίντεο γίνεται επίσης σαφές ότι ο οδηγός του οχήματος κόβει ταχύτητα ενώ η μπάρα είναι κλειστή. Αυτή στάθηκε και η μοιραία κίνηση. Ο Ιάσονας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει και έτσι η μοτοσυκλέτα έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο.