Ιάσονας Αποστολόπουλος: «Υποστηρικτής των Σπαρτιατών ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία μου»

Υποστηρικτής των Σπαρτιατών ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία τόσο του ίδιου όσο και του Τζαβέντ Ασλάμ και του Πέτρου Κωνσταντίνου.

iasonas apostolopoulos 0

Σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός διασώστης προσφύγων Ιάσονας Αποστολόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Πέτρος Κωνσταντίνου και ο Τζαβέντ Ασλάμ, δέχθηκαν την έσχατη στοχοποίηση, με δημόσιες απειλές για τη ζωή τους.

«Μετά το έγκλημα της Πύλου, ξαναβγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο για “εχθρούς του έθνους”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο ακτιβιστής διασώστης ονοματίζει έναν υποστηρικτή των Σπαρτιατών, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται από σχετική φωτογραφία στην ανάρτηση, ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για τη δολοφονία τόσο του ίδιου όσο και των Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας Ενότητα) και Πέτρου Κωνσταντίνου (Κεερφα, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας), καθώς και την εφημερίδα «Απογευματινή», στην οποία μάλιστα ο Ιάσονας Αποστολόπουλος έχει στείλει εξώδικο για την αναφορά του ονόματός του σε άρθρο της, με τίτλο «ΜΚΟ πλοηγοί προς την κόλαση».

Ακολουθεί η ανάρτηση-καταγγελία του Ιάσονα Αποστολόπουλου:

Το κράτος στοχοποιεί, οι φασίστες απειλούν.

Μετά το έγκλημα της Πύλου, ξαναβγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο για «εχθρούς του έθνους».

Υποστηρικτής των Σπαρτιατών, ονόματι Γρηγόριος Τσούλος, ανέβασε δημόσιο κάλεσμα για την δολοφονία μου, καθώς και για την δολοφονία του Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής κοινότητας Ενότητα) και του Πέτρου Κωνσταντίνου (Κεερφα, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας).

Είχε προηγηθεί στοχοποίηση από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή», όπου με αναφέρει με τίτλο «ΜΚΟ πλοηγοί προς την κόλαση».

Στην απογευματινή στάλθηκε εξώδικο, ενώ για τον φασίστα κάναμε ομαδική μήνυση και οι τρεις μας. Φυσικά όπως όλοι οι γενναίοι ελληνόψυχοι απενεργοποίησε άμεσα τον λογαριασμό του. Το κλασσικό, «Αίμα-Τιμή δεν ήμουνα εκεί».

Ο λογαριασμός του φασίστα είναι αυτός:

https://twitter.com/BTmlqJv3Mj…/status/1670413104021209091

Συνεχίζουμε με τους άλλους.

Ούτε σπιθαμή χώρου στον ακροδεξιό οχετό!

Στο ίδιο πλαίσιο, μέσα σε 2 μέρες: ο Δήμαρχος της Κω μήνυσε την οργάνωση που έβγαλε το βίντεο με τους κακοποιημένους πρόσφυγες στην Κω, η ένωση συνοριοφυλάκων Έβρου έστειλε εξώδικο στο Solomon για την έρευνα τους περί pushback και στην Θεσσαλονίκη το λιμενικό παραλίγο να συλλάβει δικηγόρο.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…