Newsroom

Newsroom

Ιανός : Δεύτερος νεκρός από τον κυκλώνα – Θρίλερ με 30 εγκλωβισμένους

Ενας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του από την κακοκαιρία «Ιανός». Ο άτυχος άντρας ήταν αγνοούμενος στην Καρδίτσα.

ιανος

Δυστυχώς το Σάββατο η χώρα θρήνησε τα πρώτα της θύματα από την φονική -όπως αποδεικνύεται- κακοκαιρία. Η πρώτη νεκρή καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Το δεύτερο θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένας κτηνοτρόφος που αγνοούνταν σε χωριό στην Καρδίτσα.

Επίσης, ακόμα μια γυναίκα αγνοείται στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μία γυναίκα που αγνόησε με το όχημα της τις συστάσεις των αρμοδίων

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, περίπου 30 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στον Σταυρό Φαρσάλων.

Οι καταστροφές σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιες αφού χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και χωριά έχουν «βυθιστεί» στο νερό, ενώ πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν, αφού έσπασαν φράγματα σε παρακείμενους ποταμούς, με το νερό να κατακλύει πόλεις και χωριά και να φτάνει ακόμη και σε ύψος μισού μέτρου.

Εικόνες σοκ από το Μουζάκι Καρδίτσας 

Απίστευτες εικόνες καταστροφής στο Μουζάκι το ξημέρωμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου και μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός”

Ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Μουζακίου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει και έχει συμπαρασύρει και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου.

Επίσης ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που την συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.

Η παλαιά γέφυρα που δεν χρησιμοποιούνταν παρά μόνο από πεζούς έχει υποστεί καθίζηση.

Σημειώνουμε ότι στο σημείο βρίσκεται ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης. Σημειώνουμε ότι το τελευταίο 12ωρο δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση στο δήμο Μουζακίου και το Δήμο Αργιθέας ενώ οι επικοινωνίες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Η εικόνα μέσα στην πόλη του Μουζακίου είναι καλή σύμφωνα με τις πληροφορίες του Karditsalive.Net. Όλα τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή δίπλα στον ποταμό Πάμισο. Η βροχόπτωση έχει σχεδόν σταματήσει.

(Πληροφορίες-Πηγή φωτό: onlarissa.gr, karditsalive.net)

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός