Η ζωή είναι μικρή για να έχει τον Άδωνη ως αυτοσκοπό

Το φαινόμενο  Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτύπησε μέσα σε λίγες ώρες. Άλλωστε είναι ένας πολιτικός που έχει χτίσει την πολιτική του καριέρα στον ακραίο λαϊκισμό... στην ακροδεξιά ρητορική και φυσικά στον  πατριωτισμό.

Άδωνης Γεωργιάδης 2

Μέρα με την μέρα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ χωρίς ενδοιασμό δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Μάλιστα, χαριτολογώντας υποτίθεται, είπε ότι το λέει «από τώρα για μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης 48 ώρες πριν σε μια  τοποθέτηση του, για το ναυάγιο με τους μετανάστες στους Παξούς πέταξε την εμετική απάντηση… «σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  χωρίς να το πει γλυκά όπως την τοποθέτηση του για την πρώτη κατοικία, αλλά με αμετροέπεια  καθώς περιφρονεί την ανθρώπινη ζωή.  

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα προωθώντας το προφίλ του ακροδεξιού  πολιτικού που θέλει να έχει στην πρώτη γραμμή κρούσης η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάτι σαν τα ”μπλόκια” στα Λιμάνια για σταματάει το ”τζουνάμι” αντιδράσεων που  θα πνίξουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του. 

Ο Άδωνης όπως και η ΝΔ πιστεύουν τα όσα λένε και εκφράζουν μόνο και μόνο για να χαϊδέψουν τα αυτιά του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνονται.  Η υποκίνηση ακροδεξιών συμπεριφορών είναι δεδομένη πλέον και από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ όπως και από τον πρωθυπουργό

Γιατί αλλιώς θα είχε απομακρύνει από την πρώτη στιγμή τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά με τον πατριωτισμό του και το ακροατήριο που έχει τον ενδιαφέρει να τον έχει κοντά του και αν κάνει την βρώμικη δουλίτσα. Όμως διαφέρει  ο πατριωτισμός από τον εθνικισμό στη βάση της θεώρησης «ανώτερο-κατώτερο έθνος» και στην υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής.

Αλλά ο πρωτοκλασάτος υπουργός για αυτό είναι στην θέση που είναι και όχι τυχαία. Ακριβώς για να συνεχίζει να θέτει δημόσια σε αντιδιαστολή το «εμείς και οι άλλοι», «εμείς οι καλοπληρωτές και εσείς οι μπαταχτσήδες» και προσπαθεί να το περάσει τώρα με τις καταλήψεις, καθώς  είναι πρόβες-εκπαίδευση- γι αυτό που θα ξεκινήσει από τέλος του μήνα όπως μας ενημέρωσε.

Το θέμα  είναι όμως ότι ο Άδωνης όλα αυτά που  πρεσβεύει οφείλει να τα κρατήσει για τον εαυτό του.  Όσο αφορά το  μαύρο χιούμορ περιγελώντας για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες δυσκολίες να πληρώσουν τις οφειλές τους αναφέροντας «όλοι τα περάσαμε, τι να κάνουμε τώρα», και «έχουμε έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας», του συστήνουμε  να βρει… άλλη  ασχολία καθώς η ζωή είναι μικρή για να έχει εκείνον ως αυτοσκοπό. 

Το λέμε  «από τώρα για μην χαλάσουμε τις καρδιές μας»!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…