Η υποκρισία του Άδωνη για το Μακεδονικό

Η αποκάλυψη του Documento  ότι ο Κώστας Καραμανλής, ως πρωθυπουργός, είχε αποδεχτεί από το 2005 την σύνθετη ονομασία «Μακεδονία-Σκόπια» αποδεικνύει τόσο τη δική του υποκρισία όσο και την εξαπάτηση των ψηφοφόρων, που επιχείρησε και πέτυχε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της. Ειδικά του αντιπροέδρου της, Άδωνη Γεωργιάδη

5abe4d681dc524a9338b45c6

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, παριστάνοντας τον «προστάτη» της Μακεδονίας , εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της με τη συνέργεια του Κώστα Καραμανλή.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα είχε άξιους συμπαραστάτες τα ηγετικά στελέχη της, με πρωτομάστορα τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος  γνώριζε από τότε την συμφωνία του πρώην πρωθυπουργού. Τι και αν ο ίδιος σιώπησε στην συνέχεια, καθώς πήρε μεταγραφή στη ΝΔ και χρίστηκε αντιπρόεδρος; Το παρελθόν τον πρόδωσε για μία ακόμη φορά. Σε βίντεο από το παρελθόν που ανέσυρε η Εφημερίδα των Συντακτών, ο Άδωνης Γεωργιάδης επιτίθεται με σφοδρότητα στον Κώστα Καραμανλή κατηγορώντας τον ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία.

Κάνει λόγο για «κωλοτούμπα του Μακεδόνα, τρομάρα του, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Στο ίδιο απόσπασμα ο Άδωνης στρέφει τα βέλη του και κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας ότι οι δυο τους κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό.

Το βίντεο αυτό αποδεικνύει τόσο τη δική του υποκρισία όσο και την εξαπάτηση των ψηφοφόρων, που επιχείρησε και πέτυχε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο αφορά το Μακεδονικό.  Αντί ο Άδωνης  να αναγνωρίσει ευθαρσώς ότι η λύση, που πέτυχε η κυβέρνηση Τσίπρα , κινήθηκε στο πλαίσιο που το κόμμα του αλλά και ο Κώστας Καραμανλής είχαν  χαράξει, προτίμησε τις κραυγές πολέμου με του δήθεν Μακεδονομάχους και την σκληρή κριτική στα προσκείμενα ΜΜΕ της ΝΔ.

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…