Η ξεχωριστή ομιλία Ιτούδη στα αποδυτήρια που έγινε viral: «H αποστολή είναι άλλη, καταλαβαίνετε…»

Ο προπονητής της Εθνικής απευθύνθηκε στον Σλούκα, στον Παπαγιάννη και στους υπόλοιπους παίχτες με ένα ιδιαίτερο μήνυμα

Screenshot 3 3

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών επιβλήθηκε χθες με 93-77 της Μεγάλης Βρετανίας και σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ.

Για την Ελλάδα μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Κώστας Σλούκας ενώ μεγάλο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Παπαγιάννης, που επανέρχεται σταδιακά από τον τραυματισμό του και έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Στην τρίτη νίκη της ομάδας του και σε αυτούς που ξεχώρισαν αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης με μια ξεχωριστή ομιλία στα αποδυτήρια. Η ΕΟΚ δημοσίευσε το βίντεο με την ομιλία του προπονητή της Εθνικής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης  συγχαίρει τους παίκτες τονίζοντάς τους ωστόσο ότι η αποστολή τους σε αυτό το Eurobasket είναι άλλη και οι στόχοι προφανώς υψηλότεροι από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Κάνατε εξαιρετική δουλειά. Ήταν από τις μέρες που πραγματικά απόλαυσα να σας προπονώ. Είχαμε λύσεις, ήταν και ο Λούντζης από τον πάγκο, οι συνεργασίες Σλούκα – Παπαγιάννη ήταν εξαιρετικές. Είχαμε μία επιπλέον διάσταση στο παιχνίδι μας», ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού ματς.

«Έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δεν ήταν η ημέρα του Τάιλερ (σ.σ Ντόρσεϊ) ή τον Νικ (σ.σ Καλάθη), μπορεί να είναι του Λούντζη ή του Λαρεντζάκη. Αυτό πρέπει να το έχουμε κατά νου. Προκριθήκαμε και μαθηματικά στα νοκ άουτ, αλλά έχουμε μία διαφορετική αποστολή εδώ», συμπλήρωσε ο 52χρονος ομοσπονδιακός προπονητής.

Η ομιλία του προπονητή της Εθνικής: