Newsroom

Newsroom

Η ξαφνική επανεμφάνιση του Καραμανλή τρομάζει το Μαξίμου

Σε πολιτική εκδήλωση αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Καραμανλής

karamanlis 6

Μία εμφάνιση με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον αναμένεται να κάνει ο Κώστας Καραμανλής την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στην Κρήτη, στην εκδήλωση μνήμης του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, είδηση που μόλις ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ανωγείων προκάλεσε ρίγη στο πρωθυπουργικό γραφείο, αφού ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την τελευταία παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

«Ο Δήμος Ανωγείων σας προσκαλεί σε εκδήλωση μνήμης του Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή» γράφει το προσκλητήριο που κυκλοφόρησε την Τρίτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατο και 90 από τη γέννηση του κρητικού πολιτικού.

Σύμφωνα με τις προσκλήσεις που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Ανωγείων, η πολιτική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 31 Αυγούστου στα Ανώγεια, στο ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης» των Ανωγείων. Η επανεμφάνιση Καραμανλή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την αναβληθείσα στη συναυλία προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου στο Περιστέρι, την οποία ο πρώην πρωθυπουργός ανέβαλε λόγω του πιεστικού προγράμματος της εκδήλωσης.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε παραθέσει μία βαρυσήμαντη ομιλία στην εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», προκαλώντας τριγμούς στο Μέγαρο Μαξίμου με τις βολές του για την πρόσδεση της κυβέρνησης Μητσοτάκης στο αμερικανικό άρμα και για την υποχωρητικότητά της έναντι της Τουρκίας, όπως και για τη στάση της Ευρώπης.

Στην ομιλία του είχε σπεύσει να δώσει το παρών το μισό υπουργικό συμβούλιο, πλήθος βουλευτών, ιστορικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικότητες, με την αντίδραση τότε της κυβέρνησης να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

Τώρα επιλέγει την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, λίγες ημέρες μετά το έκτακτο άνοιγμα της Βουλής -κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ- να τοποθετηθεί στο δημόσιο διάλογο. Υπενθυμίζεται πως ο Κ. Καραμανλής έχει και ο ίδιος βρεθεί στο στόχαστρο παρακολουθήσεων, σε μία πολύκροτη υπόθεση με πολλές σκιές.

Συνεπώς, εκτός από τις διαφωνίες του με την συνολική πολιτική της κυβέρνησης όπως την εξέφρασε και τον περασμένο Ιούνιο, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και η άποψή του για τις παρακολουθήσεις που φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: Documentonews.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…