Newsroom

Newsroom

Η WIND στηρίζει το έργο των εθελοντών δασοπυροσβεστών Αττικής για 3η συνεχόμενη χρονιά με υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδέσεις data υψηλών ταχυτήτων

Η WIND Ελλάς στο πλαίσιο  της στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύει για 3η συνεχόμενη χρονιά με υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδέσεις data υψηλών ταχυτήτων τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Αττικής (Ε.ΔΑΣ.Α.).

wind ethelontes dasopyrosvestes attikis 1024x545 1

Ο Ε.ΔΑΣ.Α συμβάλει στη πρόληψη δασικών πυρκαγιών στελεχώνοντας πυροφυλάκια στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας. Παράλληλα, η Ομάδα Δασοπυρόσβεσης του Ε.ΔΑΣ.Α, περιπολεί καθημερινά στις δασικές περιοχές ευθύνης της και επεμβαίνει επικουρικά είτε με το πυροσβεστικό όχημα είτε ως πεζοπόρο τμήμα στα συμβάντα πυρκαγιάς, εντός και πέριξ του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας αλλά και σε άλλες ορεινές περιοχές της Αττικής, σε συνεννόηση πάντα με το Πυροσβεστικό Σώμα.

«Η χορηγία της WIND είναι σημαντική καθώς μας βοηθά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και διεκπεραίωση των δράσεων μας που αφορούν στη πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, αλλά και στον έγκαιρο εντοπισμό και την κατάσβεσή τους. Η εθελοντική προσπάθειά μας χρονολογείται από το 1987 και μετρά χιλιάδες ώρες πυροφυλάξεων και περιπολιών. Καλούμε παλιούς και νέους εθελοντές να συμβάλλουν και φέτος στο έργο μας», δηλώνει ο Πρόεδρος του Ε.ΔΑΣ.Α, Γιώργος Μαυρογεώργος.

«Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της WIND. Αναγνωρίζουμε το παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας των εθελοντών και συμβάλουμε με συνέπεια στην προφύλαξη των δασών της Αττικής. Η τεχνολογία και τα δίκτυα νέας γενιάς γίνονται σημαντικοί σύμμαχοι της βιοποικιλότητας στη χώρα μας»,  αναφέρει ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…