Newsroom

Newsroom

Η Vodafone φέρνει τα πανίσχυρα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+

Προπαραγγελίες με τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού smartphone, με επιπλέον όφελος €100 έως τις 22 Αυγούστου

Μία νέα, απίστευτη εμπειρία χρήσης, που εκτοξεύει τις δυνατότητες των καταναλωτών και φέρνει την επόμενη ημέρα στα smartphones, έρχεται στην Ελλάδα, καθώς η Vodafone προχωρά στην εμπορική διάθεση των πανίσχυρων Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+.

Στην Vodafone ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+, με τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού smartphone, με επιπλέον όφελος €100, έως τις 22 Αυγούστου.

Τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Note 10|Note 10+ με μία ματιά

Ταχύτατος επεξεργαστής και αποθηκευτικός χώρος αντίστοιχος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή
Ενσωματώνει νέο πανίσχυρο επεξεργαστή 7nm με αναβαθμισμένες επιδόσεις CPU και GPU (Exynos 9825), που επιτρέπει την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ταχύτατα και με αποτελεσματικότητα. Χάρη στη μνήμη RAM έως και 12GB, το multitasking γίνεται απρόσκοπτο, όπως σε έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η διαθέσιμη εσωτερική μνήμη έως και 512GB, αλλά και η δυνατότητα εξωτερικής επέκτασης με κάρτα MicroSD έως 1TB (για το Note10+), επιτρέπουν στους χρήστες των νέων Galaxy Note 10|Note 10+ να αποθηκεύουν περισσότερες και να διαγράφουν λιγότερες φωτογραφίες και βίντεο.

Κινηματογραφική οθόνη με απίστευτα λεπτό σχεδιασμό
Ο σχεδιασμός των SAMSUNG Galaxy Note 10|Note 10+ υπερέχει, με κομψό και λεπτό design, που σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα χρώματα, μαγνητίζει.

Το Gorilla Glass 6 στο εμπρόσθιο και στο πίσω τμήμα της συσκευής την προστατεύουν από κινδύνους και φθορές, ενώ τόσο η συσκευή όσο και το S Pen διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68 σε νερό και σκόνη. Η Dynamic AMOLED οθόνη (6.8 ιντσών WQHD+ στο Note10+, 6.3 ιντσών FHD+ στο Note10, είναι ιδανική για θέαση χωρίς όρια από άκρη σε άκρη.

Επίσης, διαθέτει υποστήριξη HDR10+, εξαιρετική φωτεινότητα και ανεπανάληπτη χρωματική ακρίβεια, με αποτέλεσμα οι ταινίες, οι φωτογραφίες και το gaming να περνούν στο επόμενο επίπεδο.

Ένα smartphone με μοναδικές δυνατότητες
Οι καινοτόμες λειτουργίες του S Pen απογειώνουν τους τρόπους αλληλεπίδρασης με το SAMSUNG Galaxy Note10. Τα S Pen Air Actions επιτρέπουν στον χρήση του να χρησιμοποιεί το S Pen ως χειριστήριο για 6 διαφορετικές ενέργειες ανά εφαρμογή. Επιπλέον, η ψηφιακή μετατροπή χειρόγραφου κειμένου μέσω του Samsung Notes και η γραφή στη σβηστή οθόνη διευκολύνει την καθημερινότητά του.

Επιπλέον, ενδυναμώνει τον καταναλωτή, καθώς του επιτρέπει να δημιουργεί άμεσα περιεχόμενο της αρεσκείας του, μέσω των ζωντανών μηνυμάτων και του προηγμένου video editor και να το μοιράζετε σαν επαγγελματίας.

Υψηλής ποιότητας φωτογραφία επαγγελματικού επιπέδου
Η σειρά SAMSUNG Galaxy Note10 διαθέτει επαγγελματικό σύστημα κύριας κάμερας, με το Note10+ να προσθέτει και την κάμερα Depth Vision για να απογειώσει τις λήψεις. Η δυνατότητα εναλλαγής των τριών φακών (υπευρυγώνιος, ευρυγώνιος και τηλεφακός) για διαφορετικές σκηνές από το ίδιο σημείο λήψης λύνει τα χέρια του χρήστη, παρέχοντάς του μοναδικές δυνατότητες.

Η λειτουργία Νύχτα είναι διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα αλλά και στην κύρια, για εξαιρετική φωτεινότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα χρώματα ρυθμίζονται αυτόματα, η ανάλυση του βίντεο φτάνει έως και 4Κ 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ υποστηρίζεται εγγραφή βίντεο με HDR10+, για δυναμική αλλαγή χρωμάτων σε κάθε καρέ του βίντεο.

Τα editing εργαλεία της σειράς Galaxy Note10, σε συνεργασία με το Adobe Rush, προσδίδουν τις τελευταίες πινελιές πριν την ανάρτηση του video στα social media.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Samsung Galaxy Note 10 και Note 10+ στο βίντεο της Ομάδας Ready

Οι τιμές διάθεσης

Samsung Galaxy Note 10 256GB €999
Samsung Galaxy Note 10+ 256GB €1.149
Samsung Galaxy Note 10+ 512GB €1.249

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…