Η Τσέλσι αποσύρεται από την European Super League!

Νέα δεδομένα στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη διαφαινόμενη αποχώρηση της Τσέλσι από το μέτωπο των 12 ομάδων που δημιουργήσαν την European Super League.

NewsRoom 20/04/2021 | 21:22

Η Τσέλσι θέλει να αποχωρήσει από την European Super League, μετά τις αντιδράσεις για το εγχείρημα των 12 ομάδων για απόσχιση από την UEFA!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των «Times», η ομάδα του Λονδίνου θέλει να αποχωρήσει από την European Super League και μάλιστα ήδη ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα.

Mάλιστα, ο πρόεδρος Μπρους Μπακ είχε συνάντηση με παίκτες και προσωπικό για να συζητήσει μαζί τους το φλέγον θέμα. Οι πρώτες φήμες για τις ρωγμές είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από νωρίς το μεσημέρι με τους οπαδούς των «μπλε» να διαμαρτύρονται το απόγευμα έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ (πριν τον αγώνα με την Μπράιτον) ζητώντας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποσύρει την ομάδα από την ESL.

Ανάμεσα σ' αυτούς που εξέφρασαν την αντίθεση τους ήταν και η παλιά δόξα της ομάδας και νυν διοικητικό της στέλεχος, Πετρ Τσέχ, με τη διοίκηση των Λονδρέζω να αποφασίζει τελικά να αποχωρήση από την European Super League. Οι οπαδοί των μπλε, όταν έμαθαν ότι η ομάδα αποχωρεί από τις διαμαρτυρίες, ξέσπασαν σε επευφημίες. Να δούμε αν η αποχώρηση της Τσέλσι θα ανοίξει το χορό των αποχωρήσεων και συνεπώς τη διάλυση της νεοσύστατης λίγκας.