Η Θύρα 7 ξεμπρόστιασε το κυβερνητικό σόου με Μαρινάκη για την Ουκρανία

Η Θύρα 7 στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και εκφράζει  την αντίθεση της για το χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, και με ανακοίνωση κόλαφο κάνει  αναφορά σε πολιτικά παιχνίδια, που δεν θέλουν να συμμετέχει!

Πως κουκουλώνεις ένα φιάσκο αναφορικά με την παρέμβαση μέλους του ναζιστικού τάγματος Αζοφ στην Βουλή, αλλά και την μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από τον πρόεδρο της ομάδας του Ολυμπιακού εν μέσω πολέμου; Mα με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα υπέρ της στήριξης του Ουκρανικού λαού, που έγινε χθες στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σαχτάρ. Μόνο που οι συντελεστές της φιέστας… (κυβέρνηση και διοίκηση της ΠΑΕ ), λογάριαζαν χωρίς τους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι αποδείχθηκαν μάγκες… τιμώντας έτσι την ιστορία του συλλόγου, καθώς πήραν θέση και χάλασαν το σοου.

Όπως ανακοίνωσε, η Θύρα 7 κράτησε ικλειστό το πέταλο στο χθεσινό αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να αναμειχθεί «σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών». Μάλιστα στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού στρέφουν και τα πυρά τους στον Ουκρανό πρόεδρο, καθώς όπως αναφέρουν: «Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι, ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας, ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της,
είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα, σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!

Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!

Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!

Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ!

Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία, τον έκαναν να το ξεχάσει…

Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!

Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!

Όλοι στο Παπαστράτειο σήμερα στις 19:15 για τον αγώνα της ομάδας Πόλο, να πάρουμε την πρόκριση!

Υ.Γ 1 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: «Δεν θα δεχτούμε καμία λύση που να μπαλώνει απλώς τις τρύπες που άνοιξε το ΠΔ»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος: «Δεν θα δεχτούμε καμία λύση που να μπαλώνει απλώς τις τρύπες που άνοιξε το ΠΔ»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος χαρακτηρίζει πρόοδο την παραδοχή ότι χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να…

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Ο Αμαζόνιος εκπέμπει SOS: Πάνω από το 1/3 έχει επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Σημαντικά μεγαλύτερες οι ζημιές στο δάσος του Αμαζονίου, σε σχέση με αυτές που παρατηρούνταν μέχρι…

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Επίθεση φασιστών στο Σύνταγμα: Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο των Ιμίων

Φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την χθεσινή αντιφαστιστική επικράτιση στο κέντρο της Αθήνας και…

Χρ. Σπίρτζης για Greek Mafia και ΕΛ.ΑΣ: Ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο

Χρ. Σπίρτζης για Greek Mafia και ΕΛ.ΑΣ: Ο Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο

Ανυποχώρητη μομφή του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εναντίον του Τάκη Θεοδωρικάκου με φόντο…