Newsroom

Newsroom

Η θλιβερή άγνωστη ιστορία του Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι πριν τον αγώνα με τη Manchester United το 2000

H αθλητικού ενδιαφέροντος σελίδα El Sombrero στο facebook δημοσιεύει μια άγνωστη ιστορία του άσσου του Παναθηναϊκού με αφορμή τον ξαφνικό θάνατό του σήμερα Παρασκευή, σε ηλικία μόλις 47 ετών

5722357

Μια άγνωστη ιστορία από την ένδοξη πορεία του πολωνού ποδοσφαιριστή Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι, δημοσιεύει η αθλητικού ενδιαφέροντος σελίδα El Sombrero  στο facebook, από τον ιστορικό αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Manchester United, στο Old Trafford, τον Νοέμβριο του 2000.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής και σε ηλικία 47 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Πολωνός άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, της Καβάλας και της Καλλιθέας Ιγκόρ Σιπνιέφκσι. Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού, που σε μια εβδομάδα θα έκλεινε τα 48, νοσηλευόταν για πρόβλημα υγείας που δεν έχει γίνει γνωστό. Για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, ενώ είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του και είχε φυλακιστεί για ένα σύντομο διάστημα.

Ακολουθεί  η ανέκδοτη ιστορία που δημοσιοποίησε το El Sombrero:

Νοέμβριος 2000. Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ περιμένοντας τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ. Ο 26χρονος Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι παλεύει ήδη με την κατάθλιψη και τον αλκοολισμό αν και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί είναι να πιει μέχρι λιποθυμίας. Δεν έχει όμως τρόπο να αγοράσει αλκοόλ ενώ είναι κλεισμένος στο ξενοδοχείο. Τη λύση θα δώσει ένας Πολωνός καμαριέρης ονόματι Μάτσιεκ που τον αναγνωρίζει και τον προμηθεύει με μπύρες. Οι δυο τους θα περάσουν παρέα αρκετές ώρες στο δωμάτιο πίνοντας και καπνίζοντας ασταμάτητα.

Την επόμενη μέρα ο Σιμπνιέφσκι θα σηκωθεί με το ζόρι με απίστευτο πονοκέφαλο και θα χρειαστεί ώρα για να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται. Δεν ανησυχεί όμως γιατί είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται να παίξει βασικός. Όταν ανακοινώνεται η 11αδα νομίζει ότι ακούει το όνομα του. Ρωτάει τον Βαζέχα δίπλα του για επιβεβαίωση. “Ναι, ξεκινάς”. Θα κλειδωθεί στην τουαλέτα, θα κάνει ένα τσιγάρο για να ηρεμήσει και μετά θα βγει στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ και θα κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του απέναντι στον Νέβιλ αλλά και τους Μπέκαμ και Σκόουλς, που έσπευσαν κάποιες φορές για να βοηθήσουν τον συμπαίκτη τους. Στο 79′ θα αποχωρήσει κουρασμένος με το σκορ στο 1-1. Δυο λεπτά μετά η Γιουνάιτεντ θα σκοράρει και τελικά θα κερδίσει με 3-1.
Ο Ιγκόρ Σιμπνιέφσκι που στις καλές του μέρες έπαιζε σαν Βραζιλιάνος και κάποτε θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ. Τον εαυτό του.

Πηγή: elsombrero

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

image 7

Γιάννα Τερζή: Απαντά μέσω ανάρτησης σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη στην Eurovision – «Ναι, τώρα μπόρεσα…» (video)

Ανάρτηση για την κακοποίηση που υπέστη πριν από 6 χρόνια έκανε η Γιάννα Τερζή