«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!!»

Ολοκληρώθηκε η γονιδιακή θεραπεία στην οποία υπεβλήθη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ στη Βοστόνη, όπως ανακοίνωσαν οι γονείς του με ένα μήνυμα στο facebook.
 

NewsRoom 21/11/2019 | 20:21

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφήλ, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο και βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βοστώνη, ολοκλήρωσε την θεραπεία του. 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πειραματική γονιδιακή θεραπεία, όλοι ελπίζουν ότι στο τέλος θα βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη και θα επιστρέψει με χαμόγελα στην Ελλάδα. Για την θεραπεία του μικρού η οικογένεια χρειάστηκε 3 εκατομμύρια ευρώ τα οποία και συγκέντρωσε χάρης στην οικονομική στήριξη του κόσμου.  Έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ διαπιστώθηκε ότι μπορούσε να λάβει την πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, όπως και έγινε. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της οικογένειας στο facebook

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανάρτηση από τους γονείς του στο facebook.