Newsroom

Newsroom

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο koutipandoras.gr (ηχητικό)

Λόγο για συνταγματική εκτροπή κάνει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο koutipandoras.gr, για την παρέμβαση των υπουργών Αθανασίου και Δένδια, στη…

Λόγο για συνταγματική εκτροπή κάνει ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο koutipandoras.gr, για την παρέμβαση των υπουργών Αθανασίου και Δένδια, στη Δικαιοσύνη, όπως προέκυψε έπειτα από την αποκάλυψη στης συνομιλίας του πρώην πια γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Αναφερόμενος στις σχέσεις Μπαλτάκου – Σαμαρά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισημαίνει ότι οι δυο τους ήταν στενότατοι συνεργάτες, ενώ ο κ. Μπαλτάκος ουδέποτε έπραττε εν αγνοία του Πρωθυπουργού, αλλά ενεργούσε κατόπιν εντολών του.

Αναφέρει παράλληλα ότι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο, γεγονός που προκύπτει από μια σειρά υποθέσεων, μιλάει για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, την οποία καταγγέλλει για παραβίαση του Συντάγματος και επιτίθεται στον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά να αποκηρύσσει τα ακροδεξιά στοιχεία της συγκυβέρνησης, όταν μέχρι χθες τα χειροκροτούσε.

Τέλος, κάνει λόγο για διαύλους επικοινωνίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής και εξηγεί πώς -κατά την άποψή του- οι τελευταίες κυβερνήσεις σε αγαστή συνεργασία με μερίδα των Μέσω Ενημέρωσης, τη δημιούργησαν και τη χρησιμοποίησαν.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…