Η Συνατσάκη «έθαψε» τον Μητσοτάκη στο χιόνι: «Ζούμε σε τσίρκο! Βγάλτε τώρα τις τίγρεις» (Photo)

Την αγανάκτισή της για την ανεπάρκεια που έδειξε η κυβέρνηση στην διαχείριση της κακοκαιρίας, έδειξει η Μαίρη Συνατσάκη μέσω ανάρτησής της στο instagram.

Με την κακοκαιρία «Ελπίς» να παρελαύνει στη χώρα, οι εικόνες χάους που επικράτησαν «έδειξαν» χιλιάδες πολίτες εγκλωβισμένους στα χιόνια. Ξεγυμνώθηκε ως εκ τούτου – για άλλη μια φορά – το επιτελικό κράτος. Την αγανάκτισή της για την ανεπάρκεια που έδειξε η κυβέρνηση στην διαχείριση της κακοκαιρίας, έδειξει η Μαίρη Συνατσάκη μέσω ανάρτησής της στο instagram.

Η γνωστή influencer…έθαψε με τη σειρά της τον Πρωθυπουργό στο χιόνι: «Και βάζω ειδήσεις και δεν το πιστεύω, Ζούμε σε τσίρκο! Δεν είναι χώρα αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε».
 
Η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε με ανάρτησή της στο Instagram για την κατάσταση χάους, φόβου κι ανασφάλειας που βιώνουν επί ώρες, οι πολίτες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης που έχει οδηγήσει σε αυτή τη δραματική κατάσταση χιλιάδες πολίτες.

«Και βάζω ειδήσεις και δεν το πιστεύω, Ζούμε σε τσίρκο! Δεν είναι χώρα αυτό». Ταγκάροντας μάλιστα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε «βγάλτε τις τίγρεις τώρα να τελειώνουμε». 

Ακολουθεί η ανάρτησή της

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Ένα συγκινητικό περιστατικό συνέβη στο μαγαζί Valteziana Pizzeria στην Αθήνα που δείχνει πως υπάρχει ακόμα…