Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της

«Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα»

NewsRoom 18/11/2021 | 13:56

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προωρότητας η Ρούλα Ρέβη προχώρησε σε ένα πολύ δυνατό και συγκινητικό μήνυμα, με μια ανάρτηση για τα πρόωρα δίδυμα μωρά της.

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, μία ιδιαίτερη ημέρα του έτους για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις πρόωρες γεννήσεις και τις συνέπειές τους. 

Η δημοφιλής φωτογράφος και σύντροφος του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, γέννησε το 2015 πρόωρα τα παιδιά της και στο μήνυμα της τονίζει: «Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!»

Αναλυτικά η συγκλονιστική ανάρτησή της:

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά .

Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται !

Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα.

Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου!

Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)