Newsroom

Newsroom

Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα κερασμένα Burger που συγκίνησε όλο το Facebook

«Μπροστά μου ένας μπαμπάς με 4 παιδιά από 5 μέχρι 10 χρονων το πολυ...»

pexels oliver sjostrom 1025804

Τις τελευταίες δυο ημέρες χαμός έχει επικρατήσει στα social media αναφορικά με μια ανάρτηση ενός χρήστη στο Facebook, όπου έγραψε μια προσωπική ιστορία που έζησε και τον έκανε να συγκινηθεί πολύ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει στο post αυτός που το έκανε, είχε πάει σε μια αλυσίδα φαγητού μετά τη δουλειά, εκεί συνάντησε έναν πατέρα με τέσσερα παιδιά, τα οποία του ζήταγαν παραπάνω γεύμα. Όταν ο ίδιος κατάλαβε ότι ο πατέρας δεν μπορούσε να πάρει στα παιδιά του περισσότερο φαΐ αποφάσισε να τους το κεράσει, με την κοπέλα του μαγαζιού να του λέει ότι θα πληρώσει και αυτή μισό γεύμα, προκαλώντας συγκίνηση στους πάντες.

Όπως ήταν λογικό η ανάρτηση πήρε χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Η ανάρτηση: «Μπαίνω στα goody’s να φάω πριν λίγο, μόλις σχολάσα από δουλεια. Μπροστά μου ένας μπαμπάς με 4 παιδιά από 5 μέχρι 10 χρονων το πολυ. Ακούω το ένα να λεει: Μπαμπάκα, εκτός από το τσιμπεργκερ μπορώ να πάρω κ πατάτες μαζί να φάω;

Του λέει ευγενικά ο μπαμπας, θα πάρουμε την άλλη φορά αγοράκι μου. (Εντωμεταξυ εγώ βλέπω την έκφραση του μπαμπά μόλις τους το λέει), αμέσως πετάγεται το μικρο αδερφάκι του και λεει: μπαμπά εγώ μπορώ να πάρω το Νταμπλ τσιμπεργκερ το μεγαλο αυτή την φορά; Του απαντάει: όχι αγοράκι μου, δεν κάνει καλό το τόσο πολυ. Ας πάρουμε όλοι το μικρό να είμαστε ίσοι. (Πάλι είδα αυτή την έκφραση του μπαμπα).
Παραγγέλνουν και πάνε κ περιμένουν υπομονετικά στο τραπέζι στο δεξί παράθυρο, βλέπω το μικρό αγοράκι που ζήταγε τις πατάτες να βλέπει τον απέναντι που τρώει τιςδικές του πατάτες. Έρχεται η σειρά μου, της λέω τα δικά μου τα θέλω πακέτο. Σκύβω στην κοπέλα κ της λεω, θα πας 4 Νταμπλ τσισμπεργκερ, 4 μαξι πατάτες κ 4 αναψυκτικά ότι θέλουν σε αυτό το τραπέζι αλλά δεν θα πεις ότι είναι από εμένα, βρες κάτι κ πες. Ότι είναι δώρο από το μαγαζί. Με κοιτάει χαμογελάει και εγω πληρώνω 3 Νταμπλ, 3 μαξι πατάτες κ 3 αναψυκτικά . Μου κανει: τα δυο δικά σου κ τα δυο δικά μου.
Δεν λέω τίποτα απλά πληρώνω φεύγω κ της λέω σε ευχαριστώ πολυ πολυ. Μου κάνει εγώ σε ευχαρίστω.
Και κάπως έτσι περπατάω για να πάω σπίτι κ τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου, όχι γιατί πλήρωσα τα μισά φαγητά κ η κοπέλα τα αλλα μισά αλλά γιατί κ εγώ έχω υπάρξει το παιδί με το ένα απλό τσιμπεργκερ στο παρελθόν που πολλές φορές του έλεγαν ότι οι πατάτες από έξω δεν κάνουν καλό. Μεγαλώνοντας κατάλαβα γτ δεν έκαναν καλό. Να σε έχει καλά ο θεός κοπέλα μου. Ο οποιοσδήποτε θεός».