Η συγκινητική εξομολόγηση του βουλευτή Κώστα Μπάρκα για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (video)

"Όταν μιλάμε για γάμο μιλάμε και για τεκνοθεσία"

Μπάρκας

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Μπάρκας για την οικογένειά του στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Στη διάρκεια συζήτησης για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών, ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε πως όταν μιλάμε για γάμο μιλάμε και για τεκνοθεσία και πρόσθεσε πως η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αφορά και τα ετερόφυλα ζευγάρια, .

Όπως ανέφερε: “Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε με ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, γιατί εγώ είχα το πρόβλημα και δεν μπορούσαμε με φυσιολογικό κατά τ’άλλα τρόπο να αποκτήσουμε παιδί. Άρα απευθυνθήκαμε σε έναν γιατρό και μας βοήθησε ιατρικώς να κάνουμε παιδί.

Αυτά τα ζητήματα, επειδή είναι πάρα πολύ λεπτά και αφορούν παιδιά και ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν αγάπη στα παιδιά, θα πρέπει να σταματήσει αυτή η συζήτηση και αυτό το πράγμα που δυστυχώς εκλεγμένοι βουλευτές βάζουν στη συζήτηση”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στη δήλωση του Κώστα Κυρανάκη που τάσσεται υπέρ του γάμου αλλά εναντίον της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολιάζοντας: “Ο κ. Κυρανάκης έχει τελειώσει κατά τ’άλλα τη Νομική. Θα έπρεπε να γνωρίζει λοιπόν ότι ο αστικός κώδικας της χώρας μας από το 1946 λέει ότι γάμος=τεκνοθεσία”.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…