Η συγκινητική ανάρτηση της σύζυγου του Αλέξανδρού Νικολαϊδη: «Σαν σήμερα στολίζαμε το δέντρο μας»

Δύσκολες στιγμές περνα η Δώρα Τσαμπάζη, αφού πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Περιγράφοντας τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, η σύζυγός του Δώρα Τσαμπαζή με μια συγκινητική ανάρτηση της στα social media, δείχνει πως η σκληρή απώλεια του, δεν μπορεί ακόμη να τη διαχειριστεί.

Περιγράφοντας τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Έλληνα Ολυμπιονίκη στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειας τους, η Δώρα Τσαμπαζή χαρακτηριστικά ανέφερε «το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι είναι το δικό σου».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου»