Newsroom

Newsroom

«Η Stoiximan γιορτάZEI την εξυπηρέτηση»

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο για όλους με τη συμμετοχή της ομάδας του Customer Support

5d9c6c0c825e6308dc5020e3

H Stoiximan, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, δίνει δυναμικό παρών στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τους ανθρώπους της ομάδας Customer Support, συμμετέχοντας στο θεσμό, ο οποίος διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου με βασικό σύνθημα «ΓιοράΖΟΥΜΕ την Εξυπηρέτηση».

 

5d9c6c0a825e630c2527c5b4

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, η Stoiximan προγραμματίζει μια σειρά θεματικών εορταστικών εκδηλώσεων τόσο για το ανθρώπινο δυναμικό της όσο και για τα μέλη της πλατφόρμας της που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια για την ψυχαγωγία τους. Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα μέχρι και την Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν θεματικά masterclasses για τις ομάδες Customer Support, το Department Open Days, απονομή βραβείων, διαγωνισμοί φωτογράφισης, όπως και μια σειρά από καθημερινές εκπλήξεις, για τους ανθρώπους που επωμίζονται καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς την εξυπηρέτηση των πελατών της Stoiximan.

Η άριστη εμπειρία των μελών της είναι μία από τις κεντρικές προτεραιότητες της Stoiximan, τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών. Για αυτήν εργάζονται οι 150 άνθρωποι που ευρύτερου Τμήματος Εξυπηρέτησης, σε μια δομή που υποστηρίζει επτά διαφοροποιημένα κανάλια επικοινωνίας για την άμεση, αδιάλειπτη προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των μελών της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ποιότητα και η ταχύτητα στην κάλυψη των περισσότερων από 600 κλήσεων/call backs ή των 2500 live chat αιτημάτων που δέχεται το τμήμα ημερησίως. Επιπλέον, στηρίζοντας στην πράξη το υπεύθυνο παιχνίδι και την ουσιαστική υποστήριξη των μελών της, στην ομάδα εντάσσονται και εξειδικευμένα στελέχη με επιπλέον εκπαίδευση σε ζητήματα διαχείρισης παικτών με προβληματική παικτική συμπεριφορά.

 

5d9c6c09825e630c2527c5b3

Όπως σημειώνει ο κ. Στάθης Λοβέρδος, Head of Services της Stoiximan: «Η συμμετοχή μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι μια ευκαιρία για εμάς να γιορτάσουμε μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Στη Stoiximan ζούμε καθημερινά την εξυπηρέτηση μέσα από τις βασικές αρχές της εταιρείας μας: το πάθος για ό,τι κάνουμε, ο αγώνας μας για συνεχή βελτίωση, η ανάγκη των ανθρώπων μας για εξέλιξη και η πίστη μας στην ομάδα. Πρώτα από όλα είναι οι άνθρωποί μας. Ακριβώς γιατί πίσω από αυτούς βρίσκεται τόσο η ανάπτυξη των τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων μας, όσο και η παροχή άριστων υπηρεσιών. Έτσι, επενδύουμε στην καινοτομία και στο κομμάτι της εξυπηρέτησης των μελών μας, γιατί γνωρίζουμε ότι όσο βελτιώνεται η δομή και η ποιότητα της εξυπηρέτησης μέσα στον οργανισμό, τόσο καλύτερα μπορούμε να εξυπηρετούμε το υπεύθυνο και αξιόπιστο παιχνίδι για όλους.»

Ο διεθνής θεσμός της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη. Από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου 2019 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), γιορτάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με περισσότερες από 80 εταιρείες να συμμετέχουν με δράσεις για την αναγνώριση των στελεχών τους που απασχολούνται στο πεδίο της Εξυπηρέτησης.

Λίγα λόγια για τη Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία «Try this at home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

ΕΡΤ

Τρελάθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος ο Τζολάκης» (video)

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας…

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Καταγραφή 24

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

«Η τακτική της δολοφονίας χαρακτήρων από τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει», αναφέρει…

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

image 5

Τσαφούλιας: «Κορυφαίος ο Λάνθιμος – Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν» (Video)

«Ο Λάνθιμος είναι κορυφαίος. Εγώ έχω μάθει να επικοινωνώ με τα έργα. Δεν πάμε να…

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Μελέτη

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

«Εγώ νιώθω ότι μερικές φορές η υπόθεση των Τεμπών εργαλειοποιείται πολύ και για λόγους προσωπικού…